Blog

De gadget van 2023: verwarmde kleding

De gadget van 2023 verwarmde kleding

Een ideaal en uniek cadeau een verwarmde bodywarmer. Het product komt altijd meerdere keren per jaar van pas, wanneer de winter in ons land slaat of als je op wintersport gaat. Een verwarmde bodywarmer houd je lichaam op een aangename temperatuur en hiermee kan je elke winterse storm doorstaan. Hoe werkt een verwarmde bodywarmer? Hieronder wordt het product toegelicht.

Waar komt de warmte vandaan?

De verwarmde bodywarmer wordt geleverd met één of twee powerbanks. Deze voorzien de verwarmde bodywarmer van energie. Desgewenst kan je de temperatuur instellen in drie verschillende warmte standen: Niveau 1, niveau 2 en niveau 3. Stand 1 houdt in dat de verwarmingsdraden ongeveer 45 graden worden, behaaglijk dus. Ben je echt in koude gebieden, dan kan je stand 3 gebruiken. Dan kunnen de verwarmingsdraden een temperatuur van 65 graden bereiken. Al geldt wel: hoe hoger de instelling hoe warmer, maar ook hoe meer energie dit kost. Dit gaat dus ten koste van de gebruiksduur.

Een goed isolerende laag

Zoals vaker wordt geadviseerd is een goed isolerende laag over de verwarmde bodywarmer aan te raden. Door een trui en of jas er overheen te dragen, zal je merken dat de warmte lekker kan stollen en op een lager verwarmingsniveau kan verwarmen. Hierdoor bespaar je de accu en kan je dus simpelweg langer verwarmen. De verwarmingsduur van de verwarmde bodywarmer is zo’n 2 tot 8 uur, afhankelijk van de warmtestand en omgevingstemperatuur.

Verschillende modellen verwarmde bodywarmer

Verschillende modellen verwarmde bodywarmer

Er zijn verschillende modellen van de verwarmde bodywarmer: Single Heating en Dual Heating. De eerstgenoemde verwarmde bodywarmer heeft vijf verwarmingszones, 2 aan de voorzijde en 3 aan de achterzijde. De Dual Heating verwarmde bodywarmer heeft maar liefst 10 verwarmingszones. 4 aan de voorzijde en 6 aan de achterzijde. Hierdoor wordt het gehele lichaam maximaal verwarmd met deze verwarmde bodywarmer. Deze verwarmde bodywarmer wordt met twee powerbanks geleverd.

Gerenommeerd merk

Het merk dat de verwarmde bodywarmer levert is BERTSCHAT® en zij bieden tal van verwarmde producten aan om de collectie compleet te maken. Heb je bijvoorbeeld snel last van pijnlijke koude voeten? Dan zijn de verwarmde sokken een uitstekende keuze. Hier zijn ook verschillende modellen mogelijk, speciaal voor wintersporters is er een Long Edition en voor wandelaars en fietsers een Hiking Edition. De sokken worden aangedreven door krachtige accu’s, in plaats van powerbanks bij de verwarmde bodywarmer. Daarmee kan u een gehele dag verwarmen.

Op alle producten van BERTSCHAT® zit 1 jaar fabrieksgarantie, maar ook na de tijd verlenen ze services valt terug te lezen in de reviews. Ze zijn bereikbaar per mail, chat en per telefoon. Benieuwd naar welke producten ze nog meer aanbieden? Bekijk dan de website van BERTSCHAT®.

Je houd misschien ook van..