Blog

Comfortabel Europa ontdekken met de campers van Hymer

Comfortabel Europa ontdekken met de campers van Hymer

De vrijheid van vakantie vieren in een camper beleeft u nog meer met een Hymer camper. Deze comfortabele camper brengt u niet alleen waar u maar heen wilt in Europa. U reist veilig in een compleet uitgeruste camper. Of u nu kiest voor een buscamper of voor een integrale camper, uw vakantie begint op het moment dat u thuis wegrijdt. En uiteraard met de juiste Hymer camper onderdelen.

Vrijheid onderweg met de camper

Met een camper hoeft u vooraf geen route te bepalen, u kunt op ieder moment beslissen welke afslag u neemt. U heeft de tijd aan uzelf en alles bij de hand wat u nodig heeft. Dat is natuurlijk een heerlijk gevoel. Maar het is ook fijn om de camper aan de kant te zetten en de omgeving wat beter te bekijken. Kies dan voor Hymer camper onderdelen waarbij u fietsen mee kunt nemen. De componentendrager is niet alleen geschikt voor fietsen. U kunt hier ook ski’s op bevestigen, een reservewiel of eventueel extra bagage tot een gewicht van tachtig kilo.

Vrijheid onderweg met de camper

Extra zekerheid met de nieuwste technologie

Heeft u een lange vakantie gepland? Dan is het fijn om te weten dat u ook veilig onderweg bent. Zeker als u langere ritten maakt, wilt u weten of de bandenspanning nog in orde is. De temperatuurverschillen in de verschillende landen kan hierop van invloed zijn. Kies daarom voor Hymer camper onderdelen waarmee u de bandenspanning eenvoudig kunt meten. U kunt ook kiezen voor de app waarmee u kunt controleren of u geen ramen open heeft laten staan. Desgewenst kunt u een functie activeren waarbij u een melding hiervan krijgt op uw smartphone.

Een luxe en compleet interieur

Een goede nachtrust is belangrijk, ook als u onderweg bent. De verschillende Hymer camper onderdelen geven u alles wat u nodig heeft. Zoals bijvoorbeeld een muskietennet, of een heerlijk warm dekbed. Reist u met kinderen? Dan zijn er ook speciale Hymer camper onderdelen voor de allerkleinsten. Als u niet onderweg bent, tovert u de bestuurderscabine om in een speelhoek, waar ze ook op kunnen slapen. Of u installeert een stapelbed dat u overdag kunt opklappen en ’s avonds in een mum van tijd omtovert tot een fijne slaapplaats.

Korte en lange vakanties

Ook als u een weekendje weggaat, is het fijn om bepaalde Hymer camper onderdelen bij u te hebben. Wat dacht u van een luifel die u eenvoudig aan de camper kunt bevestigen, voor een schaduwplekje? Of kies voor een kleine voortent met ramen aan de zijkanten. Andere Hymer camper onderdelen die altijd van pas komen, ook bij korte ritten, is de parkeersensor en de achteruitrijsensoren. Deze zijn een goede hulp bij het parkeren op een overnachtingsplaats, maar ook op een parkeerplaats in het dorp waar u rond wilt kijken.

Een complete camper met een beetje extra

Als u voor de Hymer camper kiest, heeft u al een compleet uitgeruste camper. De Hymer camper onderdelen zorgen voor net dat beetje extra, zodat u zorgeloos op weg kunt. Of het nu gaat om een veilige plek waar uw hond onderweg op kan liggen, of om een houten tafel die u eenvoudig kunt verplaatsen. Met de Hymer camper onderdelen maakt u van uw camper een thuis als u onderweg bent.

Je houd misschien ook van..